مشاوره حقوقی رایگان - معامله بدون قولنامه

سلام بنده 3 ماه پیش خودرویی خریداری کردم که وجه معامله رو‌ طبق خواسته فروشنده به حساب شخص دیگری واریز کردم، این موضوع رو در قولنامه قید کردم اما متاسفانه همون روز مدارکی از بنده سرقت شد که قولنامه هم داخلش بود، بنام بنده در دفترخانه وکالت فروش توسط فروشنده صادر شد که فردای آن روز بنده بنام خودم تعویض پلاک کرده و در دفترخانه سند قطعی هم زدم، الان فروشنده میتونه ادعایی نسبت به ثمن معامله داشته باشه؟
بجز قولنامه تمام مدارک خودرو رو دارم و سند بنام.

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بر فرض ادعا می بایست دادخواست دهد و اثبات نماید که ثمن معامله را اخذ نکرده.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
در صورتیکه به تعهدات قراردادی خود عمل نمایید طرح ادعا علیه شما به نتیجه نمیرسد
در صورتیکه نیاز به مشاوره تلفنی دارید از پنل مشاوره تلفنی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند ولی شما هم باید دفاع درستی داشته باشید .

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، بله میتواند اما ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام علی الظاهر بله لیکن قرارداد استنادی شما باید مورد بررسی قرار گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وجود رابطه قراردادی شما وتصرفات به استناد ناقل قانونی دلیل بر تحقق عقد بیع فی مابین شما می باشد ونگران ثمن معامله نباشید واین امر نیز قابل اثبات است در صورتیکه نیاز به توضیحات بیشتر است از پتل تلفنی استفاده نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به اقدام فروشنده به انتقال سند ، و با شهادت شاهد که اظهار دارند واریز وجه به حساب شخص ثالث با دستور فروشنده بودهرچنین ادعایی رد خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر کسی می‌تواند هر ادعایی بکند، ولیکن باید دادخواست بدهد آنوقت شما هم باید در مقام دفاع دادخواست جلب شخص ثالث که پول را به حساب وی ریخته اید، کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله متاسفانه میتواند ادعا کند و البته شما میتوانید دفاع کنید و حل میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونه ادعا کنه اما بنا به نوع ادعای ایشان میتونید اثبات کنید برای مثال نوع رابطه مالی خودتان و شخصی که پول به حسابش واریز کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده خبر ندارد که قولنامه شما سرقت شده به همین جهت جای نگرانی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید ادعای خود را اثبات نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند ادعا کند و در مقابل می توانید دفاع مناسب کنید.