مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با سلام. در آبان 1399 درخواست بازنشستگی داده ام که در حال انجام است. بیمه اسفند 99 به طور کامل 30 روزه ارسال و در سایت تامین اجتماعی لحاظ شده است. در صورتی که بیمه فروردین 1400 برای من ارسال نشود آیا افزایش حقوق مستمری بازنشستگی سال 1400 شامل من رو از فروردین 1400 می شود یا خیر؟ ضمنا طولانی شدن مراحل بازنشستگی به دلیل شعبه تامین اجتماعی بوده است که باعث شده تا پایان 1399 تعیین تکلیف نشوم.

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی افزایش حقوق بازنشستگی بازنشستگی تامین اجتماعی بازنشستگی