مشاوره حقوقی رایگان - به تعهد در قولنامه عمل نکردن و دادن چک بی محل

با سلام بنده آپارتمانی به شرط تملیک را 7 سال پیش به صورت تنظیم سند وکالتی فروختم و خریدار خود تنظیم سند قطعی را به خاطر قیمت بالاتر قبول نکرد و در قولنامه آثار خطی خوردگی آن است و وکالتی را به شرط پرداخت
باقی مانده اقساط پذیرفت ودر محضر سند وکالتی صادر و در قولنامه نوشته شد او 4 سال است اقساط را نداده و از حقوق اینجانب کم می شود و بهانه می اورد باید سند بزنی تا اقساط را بدهم او جهت ضمانت برگ چکی داد بود که به هر بهانه اقساط پرداخت نشود وصول شودبه بانک بردم گفتند این چک قدیمی و صاحب و نمونه امضا مشخص نیست و سالها قبل معامله از سیستم بانک جمع شده اند و گواهی مسدود ی صادر می شود لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. انتقال سند منوط به پرداخت کلیه بدهی داره.. چک هم قابل وصول نیست مگه اینکه در وجه حامل باشه و به شخص ثالث انتقال داده باشه