مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن همسر به منزل

سلام. همسر من بدون اجازه از منزل خارج شده است و به منزل پدرش رفته است. (با حالت قهر از منزل خارج شد) چند بار به دنبال او رفتم اما تاکنون برنگشته است. چگونه از طریق قانونی عمل کنم؟ چه اقدامی باید از نظر قانونی انجام داد و حدودا چقدر زمان میبرد؟
متاسفانه همسرم لج باز و بسیار زودرنج و حساس است. اگر چه قبول دارم که به دلیل شرایط بد روحی در آن روز رفتار مناسبی با ایشان نداشتم اما واقعا هیچ مشکل خاصی در زندگی نداریم. چگونه میتوانم ایشان را برگردانم؟ ممنونم.