مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. شوهر اینجانب حدود سه ماه است که در پی مشاجره ای که با هم داشتیم و تماس بنده با پلیس 110 از منزل مشترکی که بنده خود تهیه کرده بودم رفته است و در این مدت نفقه ای به من و فرزندم پرداخت ننموده است. ایشان با مراجعه به دادگاه طبق دستور موقتی که از دادگاه گرفته است هر هفته خواهان ملاقات با فرزندمان میباشد با توجه به اینکه ایشان ترک منزل و ترک انفاق نموده اند آیا میتوانند چنین درخواستی داشته باشند و آیا من میتوانم به دلیل ترک انفاق و ترک منزل مانع ملاقات ایشان با فرزندمان شوم؟

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
ممانعت از ملاقات فرزند توسط پدر شرايطي دارد و جهت مشاوره يا ارجاع پرونده هاي حقوقي خويش به وكلاي محترم دادگستري يا اينجانب مراجعه كنيد

یک وکیل

سلام. بهتر توسط وکیل جهت ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید.