مشاوره حقوقی رایگان - تهیه اثاث البیت

سلام. همسر من در موعد عقد تقاضای تهیه منزل و اثاث البیت و نفقه جاری نمودند. من هم همه اثاث البیت را تهیه و به تایید کارشناس رسمی قوه قضاییه رساندم. پس از یکی دو سال کش مکش من و ایشان با هم آشتی نموده و به ادامه زندگی مشترک بازگشتیم. علاوه و بر لوازمی که من به عنوان اثاث البیت تهیه کرده بودم، همسرم نیز جهیزیه خود را آوردند.
اکنون پس از دو سال ایشون بدون اطلاع من و در نبود من تمام وسایل اعم از جهیزیه و اثاث البیت من را جمع کرده و برده است. حال سوال اینست که الان من دادخواست الزام به تمکین دهم و گزارش کارشناسی شده اثاث البیت را ارائه کنم، آیا باز قاضی من را ملزم به تهیه اثاث البیت می کند با علم این که من یک بار این کار کرده ام؟ با تشکر

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
خیر دادگاه باتوجه به اینکه زوجه منزل را ترک کرده حکم الزام به تمکین صادر میکند