مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه برای پارک کردن خودرو

منزل من در داخل یک کوچه ی بن بست قرار دارد، بدلیل نداشتن پارکینگ و عدم استفاده روزمره من خودروی خود را بمدت یک ماه مداوم داخل همان کوچه کنار دیوار مسجد پارک کرده ام، (مسیر رفت آمد خودرو ها و عابرین را اشغال نکرده ام)، یکی از همسایه ها که اتفاقا قبلا درآن محل پارک میکرده در ابتدا پیام هایی بصورت تذکر جهت برداشتن خودرو دادند ، در ادامه تماس گرفته و من را تهدید به آسیب رساندن به خودرو کردند، من با توجه به اینکه ایشان پارکینگ دارند و من جای دیگری برای نگه داری خودرو ندارم ، ماشینم را جابجا نکردم ،در حال حاضر ایشان زباله بر روی ماشین من میریزند و ماشین من را دست کاری میکنند، من چه اقدام قانونی میتوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

رضا  داستان

رضا داستان :

سلام، اگر به خودرو آسیبی وارد نموده به جرم تخریب میتوانید شکایت کنید