مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملک

با سلام. بنده زمینی رو خریدم بعد از چندسال مشخص شد زمین از اراضی ملی بوده. و لذا بنده از فروشنده شکایت کردم. دادگاه فروشنده را محکوم کرده و کارشناسی رو فرستاد که به زمین مورد نظر قیمت گذاری کند. سپس طرف مقابل (فروشنده) به این قیمت اعتراض کرده و قرار هست کارشناس سه نفره زمین رو قیمت‌گذاری کنند. این کارشناس سه نفره حداکثر چه مقدار میتوانند از قیمت تعیین شده قبلی کمتر بنویسند؟ چند درصد؟ و آیا بیشتر هم میتوانند بنویسند؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام زمانی که طرف به نظر کارشناسی معترض و موضوع به هیات سه نفره کارشناسی ارجاع می شود کارشناسان می توانند به کمتر یا بیشتر از قیمت قبلی نظر بدهند که انهم مجددا قابل اعتراض است