مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسرم با مرد غریبه

حدودا از نه ماه پیش متوجه شدم که همسر با مرد غریبه ای مدتها رابطه جنسی داشته اما با فریبکاریهای فراوان این موضوع را پنهان کرده حتی یکبار در خواب از سکس و نام اون شخص صحبت میکرد
آیا توسط چه نوع آزمایشی میتوان آن را به اثبات رساند برای ادله قانونی

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

از طریق آزمایش نخواهید توانست ادعای خود را اثبات کنید بهتر است از راه دیگری از قبیل مکالمات و پیامهای تلفنی و ادله ای از این قبیل اقدام کنید.جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir