مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع

همسرم با یک پسری وارد رابطه شده و من از طریق یه صفحه چت که یکی از دوست های قدیمیش برام فرستاد متوجه این قضیه شدم و در آن پسره نوشته که یک شب تا صبح باهم بودند و من مطمئنم که رابطه نامشروع انجام دادند و به جز همون صفحه چت شاهدی ندارم که به دادگاه ارائه بدهم. چطور میتونم حرفم رو ثابت کنم و یا آزمایش پزشکی قانونی ازشون بگیرم؟
البته از من به ذکره که ما هشت ماهه که هیچ رابطه جنسی باهم نداشتیم و اون قهر کرده رفته خونه مادرش.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و با ارائه مدارک خود درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت رابطه نامشروع نمایید تا پرونده در مسیر تحقیقات قرار بگیرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اثباتش با دادگاه هست استعلام خط میگیرن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این مدرک بعیده که به جرم رابطه نامشروع حکم شلاق بدهند مگر اینکه پسره یا زنه اقرار کنند یا مدارک بیشتری بدست بیاورید
اما من پیشنهاد میدم که به جای مراجعه به مرجع قضایی اولا از اون کسی که این اتهام را به زن شما زده شاکی شوید ثانیا از این حربه برای طلاق توافقی با بذل مهریه استفاده کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

آزمایش خاصی در این زمینه وجود ندارد و دوم اینکه این متن بسیار کلی نشان دهنده رابطه جنسی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را به استناد پیامک‌ها و چت‌ها در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت رابطه نامشروع و زنای محصنه طرح کنید تا رسیدگی و بررسی شود