مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع زوجه

با سلام.
بنده دوسال پیش با خانمم مشکل پیدا کردم از شهری که کارمون اونجا بود اومد خونه پدرش چند ماهی ازش خبر داشتم ولی بعداز چند ماه 40 روز تقریبا از خونه پدرش رفته تا اینکه بعداز 40 دوباره برگشت خونه پدرش منم مجبور شدم کارمو اونجا تعطیل و به شهر زادگاه خانمم برم خیلی برام سوال شده بود این مدت 40 روز کجابود خودش چیزی نمی‌گفت تا اینکه با یه پیچ دیگه ای چون میدونستم به فال گیر و دعا نویس اعتقاد دارن خودمو جای دعا نویس و فالگیر جا زدم همه چی این مدت که اونجا بوده با یه آقای دیگری برام تعریف کرده حتی چندین بار رابطه نامشروع با هم داشتن الان هم همه مدارک حتی عکس خودش و اون آقا حتی پیام هاش که دال بر اثبات رابطه نامشروع باشه خواستم بدونم با ارائه این مدارک و همچنین این اقراری که اینجا کرده میتونم ازش شاکی باشم ؟و اینکه ازش بخوام جلوی قاضی دست بزار رو قرآن که این کار نکرده ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت وجود ادله اثبات کننده بله این امکان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک و مستندات وجود دارد می‌توانید شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید شکایت کنید و حتما اینکار را بکنید با دست رو قران گذارن هم میشود ولی دلایل شما کافیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به دادگاه مراجعه کنید و با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید شما بایستی دلیل و مدرک جهت اثبات جرم ارائه دهید و اصل بر برائت است و در جرائم تعزیری سوگند جزء ادله محسوب نمیشود همچنین در نظر داشته باشید اگر شکایت شما با قرار منع تعقیب رو به رو شود همسر شما میتواند شکایت افتراء و اعاده حیثیت را مطرح کند.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن امارات ودلایل شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
جهت اثبات رابطه نامشروع ادله محکمه پسند و محکم نیاز است
سوگند داده نمی‌شوند
به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است.