مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اجبار به گردن انداختن سرقت لپ تاپ

سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان
من با یه خانمی دوست بودم که متوجه شدم ایشون ناراحتی اعصاب داره و افسردگی داره و الکل مصرف میکنه به همین دلیل از ایشون جدا شدم الان به بنده تهمت دزدی از منزلشو محل کارش میزنه و یه آقایی با شماره موبایل شخصی باهام تماس میگیره و خودشو مامور تجسس معرفی میکه با فامیلی.... و همش منو تهدید میکنه که بردار لپ تاپ این خانم و بیار اگه نه میبرمت اگاهی میدم ناخونهاتو بکشن براش توضیح دادم که کار من نبوده و اگر شواهد و مواردی هست که اثبات میکنه من سرقت کردم ایشون قانونی اقدام کنه منم هرجا که بهم ابلاغ بشه که باید حضور پیدا کنم میام چون کاری نکردم. زنگ زدن به پدرم آبروی منو بردن و من با خانواده ام به مشکل خوردم خواستم بدونم که ایا حق اینکه با تلفن شخصی زنگ بزن و خودشونو مامور معرفی کنن و بدون ابلاغی یا احضاری به من بگن سارق؟
من میتونم از از اون کسی که زنگ زده به خانواده ام و ابروی منو برده، بدون اثبات جرم شکایت کنم ؟
میتونم از اون خانم هم ادعای حیثیت شکواییه تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شکایت ایجاد مزاحمت ،جعل عنوات و تهدید شرافتی و ابرویی مطرح کنید