مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی و مستثنیات دین

باسلام. اینجانب در سال 1392 از بانک ملت وامی گرفتم بدین ترتیب که هفتاد درصد قیمت منزل مسکونی را وام میدادند (به پزشکان).
کارشناس بانک ملت منزل مرا 325 میلیون تومان قیمت گذاشت و به من 180 تومان وام دادند ولی خودم هم 80 تومان گذاشتم و مثلا 260 تومان وام گرفتم. من باید در طی سه الی چهار سال وام را برمیگرداندم. بسختی بیمار شدم و مدارکش هم موجود است و نتوانستم حتی یک قسط را بپردازم.
بانک به پزشکان وام میداد و فکر میکرد که منزل بنام خودم است حال انکه پس از پرداخت وام متوجه شدند که منزل بنام خانمم است. بانک با همکاری دفترخانه بدون اینکه به ما چیزی بگویند، حدود یکماه بعد از دادن وام منزل را فک رهن کرده و بنام من میکنند چون وام بنام من بود (خانمم پزشک نیست).
من بدلیل مشکلات مالی نقل مکان میکنم و بانک الان منزل مرا تملک کرده و میگوید که 180 ملیون تومان هم باید جریمه بدهم وگرنه حکم جلبم را میگیرند.
سوالم اینست که ایا این منزل مستثنیات دین هست یا نه؟ چون من هیچ ملک دیگری ندارم
ایا فک رهن و بعدش منزل را بنام من منتقل کردن درست بوده است؟ اگر درست بوده ایا خانمم میتواند معترض باشد که من با هماهنگی بانک خواسته ام منزل را بنام خودم بکنم.
اخرین سوال ایا میشود کاری کرد که منزلم را پس بگیرم و وام بانک را بپردازم؟
ممنون میشوم اگر کمکم کنید.

پاسخ ها :

علي  ربيعي

علي ربيعي :

ربطی به مستثنیات دین در این شرایط ندارد. ظاهرا با پرداخت بدهی می توانید مالک بشید.