مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن وام مسکن مهر

باسلام بنده چند سال قبل یه مسکن مهر خریداری کردم و قولنامه و وکالت از طرف فروشنده ندارم فقط در مسکن مهر با حضور طرف فروشنده به نام بنده زده شده و معرفی به بانک شده تا چند ماه قبل حدود 2سال اقساط به روز پرداخت شده ولی اقساط 2ماه پرداخت نشده به علت این که طرف فروشنده حاضر به همکاری نشده جهت دادن وکالت و حضور در بانک جهت تسویه وام حالا رفته دادخواست بابت عقب افتادگی وام داده من باید چه کاری بکنم و آیا به جرم کلاهبرداری در فروش اقدامی انجام بدم و ضمنا به ایشون اطلاع داده شده تلفنی و حضوری و پیامکی که اگر همکاری نکنه وام پرداخت نمیکنم تا تکلیف روشن بشه

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

موضوع کلاهبرداری نیست همین اظهار طرف اقرار به انجام معامله و قابل پیگیری است