مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از تصادف

سلام دو ماه پیش در سر یه کمر بندی در پیادرو ایستاده بودم که موتوری به من بر خورد کرد من بیهوش شده بودم منو با امبولانس به بیمارستان انتقال دادن بعد یه ماموری اومد یه کروکی فرضی کشیده بود بعد طرف مقصر شناخته شد طرف هیچ گونه ای بیمه نداشت ازم خواست که شکایت نکنم تا خرج مخارجم رو تامین کند با وجود شکستکی قوزک پا از هر دو طرف با اسرار طرف مقابل رفتیم دفتر اسناد رضایتم رو دادم الان بعد اینکه رضایت دادم طرف نه اینکه خرج زنگیم رو داد بلکه جواب گوشیم رو هم نمیده نه جواب پیاو ها رو خودم کارگرم 45 سالمه خونم هم اجاره اییه حالا موندم تو خرج و مخارج زندگیم

لطفا منو راهنمایی کنید چگونه شکایت کنم تا خسارت تصادف رو از طرف بگیرم

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

با سلام
در حوادث رانندگی مصدومیت ناشی از آن هزینه بیمارستان مجانی است و اما در خصوص سوال دوم شما
شکایت بعد از رضایت مسموع نیست وبه شکایت شما رسیدگی نمی شود