مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مادری

آپارتمانی است تخلیه و از آن مادر خانواده و ایشان مشاعر خود را از دست داده. آیا یکی از وراث می تواند این آپارتمان را شخصا به غیررهن و یا اجاره دهد یا خیر. ضمنا مشکل فراموشی مادر هنوز در هیچ محکمه ای مطرح نشده است. لطفا اینجانب را راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر مشکل ایشان جدی هست باید از طریق دادستان برای ایشان نصب قیم نمایید بعدا بارعایت مصحلت و قانون اقدامات لازم را انجام دهید

یک وکیل :

با سلام باید از مادر وکالت جهت انجام امور اداری و حقوقی از جمله اجاره دادن را داشته باشید . می توانید در دادگاه حجر ایشان را اثبات کنید و متعاقبا یکی از وراث قیم ایشان شود.