مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه به اقرار متهم و عدم اجازه بازپرس برای مطالعه پرونده توسط متهم

پدر من با دوستش بوده و از اونها مقدار 45گرم مواد روان گردان داخل ماشین دوستش بوده گرفتند و دوستش اقرار کرده که مواد مال اونه و پدر من بی گناه فقط باش بوده الان بازپرس سه ماه قرار 500میلیون وثیقه صادر کرده و نه قرار رو شکونده نه پدر من رو ازاد کرده خواستم بدونم قانون چی میگه در ضمن نمیزاره پرونده رو مطالعه کنم من پسرشم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مطالعه پرونده تنها توسط وکیل متهم امکانپذیر است .بنظر میرسد بدلیل عجز از تودیع وثیقه بازداشت است و تعییر قرار بسته به اهمیت دلایل و مدارک دارد