مشاوره حقوقی رایگان - به دنبال وکیل رایگان برای گرفتن مهریه و طلاق و ثابت کردن ادعاهایم هستم

لطف کنید وکیلی به من معرفی کنید که حق وکاله خود را در پایان کار از من بگیرد چون به دلیل نداشتن هزینه فعلا قادر به گرفتن وکیل نیستم و باید تمام شرایط طرفم را بپذیرم و ببینم که چطور پا بر روی حق و حقوم می گذارد و در عین دارایی خود را به نداری می‌زند تا حق من را کامل ندهد بعد از این همه عذابی که برای بنده به وجود آورد و من قصد جدا شدن ندارم و او خواهان است پس لطف کنید وکیلی به من معرفی کنید تا بتوانم مهریه ام را تمام و کمال از او بگیرم ممنون از شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری مراجعه کنید