مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

سلام
بنده سال 93یه واحد آپارتمان خریدم.
که از اون موقع تا الان ساختمان به خاطر وضع مالی سازنده تکمیل نشده و نیمه کاره هست
و قابل سکونت نیست.
امروز رفتم که ادامه واحد و خودم تکمیل کنم ، ولی متوجه شدم که یک نفر دیگه قبل از من ، واحد منو خریده.
من از خود سازنده خریدم ولی ایشون از نفر دوم.
من هم حکم قاضی دارم که نماینده دادستان و مامور کلانتری به من این ملک و تحویل دادند.
ایشون هم با حکم قاضی تحویل گرفته.

امروز رفتم پیش وکیل و دفتردار دادگستری ، هر دو بهم گفتند که برو و در واحد مستقر شو.
در واقع تصاحب کن .
گفتند هرکسی زودتر تصاحب کنه ، اون یکی باید بره شکایت کنه.
به نظر شما چکار کنم؟

حالا تکلیف من چیه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

هرکسی زودتر تصاحب کنه ملاک نیست بستگی به تاریخ مبایعه نامه دارد ولی اگر امکان تصرف شما هست حتما انجام دهید