مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام.بنده سال 96 یک خانمی رو عقد کردم و بنا به دلایلی بعد 4 ماه با این خانم به مشکل خوردیم و اون رفت خونه پردیس که قابل ذکر میباشد هزار کیلومتر شهر ما با ایشون فاصله داره بعد 2 سال با یه حکم جلب آمد برا مطالبه نفقه اش که 13 میلیون گرفت بنده رفتم عدم تمکین زدم حتی دو تا شاهدم بردم دادگاه که ایشون اصلا با بنده زیر یک سقف نیومده و ازم نفقه گرفته.حالا منتظر رای عدم تمکین هستم..نمیدونم چی میشه در صورتی که الان برام ابلاغ اومده که باز مطالبه نفقه شو کرده و الباقیم این چند ماه که ندادم و میخواد الان چی میشه من باید بدم نفقه رو ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خانم به محض وقوع عقد مالک نصف مهریه و واجب النفقه میباشد مگر شما حکم به عدم تمکین را قبلا گرفته باشید