مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام من 15 سال ازدواج کردم روز عقد پدر شوهرم از خانه ای که الان بین وارث هست از سه واحد نیمی از یک واحد که قرار بود به پسرش بدهد را مهریه من به عنوان خرید و فروش با قید قیمت داده است الان وراث می خواهند اقدام به انحصار وراثت کنند آیا بعد از انحصار وراثت آنها من می توانم مهریه ام را اجرا بگذارم یعنی نوشته خرید و فروش نیم ملک واحد چون قبل از فوت در وصیت خانه را بین فرزندانش تقسیم کرده و از دادن آن خانه به شوهر من صرف نظر کرده من نگرانم که آنها بدون خبر داشتن من انحصار وراثت کنن خانه را لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما می‌بایست قبل از آن تقاضای مهریه را از طریق اجرای ثبت انجام دهید