مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن تمدید اجاره نامه ملک تجاری

سلام یک واحد تجاری را 5 سال پبش بمدت دوسال اجاره دادم . و تا الان سه است که قرارداد تمدید اجاره را صورت نگرفته الان چند ماه است اجاره ای نمیدهد و میخواهد ملک را تحویل دهید . باتوجه به بدهی های مالیاتی واحد مذکور تا الان آیا قرارداد 5 سال پیش تا الان معتبر است یا باید بابت این 3 سال که قرارداد تمدیدی ندارم دوباره قرارداد تنظیم کنیم و اگر مستاجر مخالف بود آیا با صورتجلسه تحویل واحد تجاری بعد از 5 سال آن سه سالی که قرارداد تمدید داخلش نیست شامل مسشود . یا خیر- با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرارداد اولیه معتبر است و در واقع با پرداخت اجاره بین شما تمدید شفاهی شده، در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید