مشاوره حقوقی رایگان - زوج

سلام به عزیزان
من 6 ماهی هست همسرم (زوجه) همنزل بنده رو بدون اجازه ترک کرده و صحبت های نزدیکان هم انجام شده و حتی یک جلسه مشاوره رفتیم و دیگه زن من مشاوره نیومد و همون چند ماه پیش که مهر رو گذاشته اجراء ادامه کارهاشو داره انجام میده..
من قبل از عید 1400 ی اظهارنامه براش ارسال کردم و تو این مدت حق یارانه و کمک دولت معیشتیش رو براش پرداخت کردم..
سوال اینجاست که حالا ک میخوام دادخواست التزام به تمکین بزنم براش و بگم بدون اجازه رفته این مبالغ که براش واریز شده تو رای نهایی تاثیر داره و میتونه برای من مشکل ساز بشه..!؟
ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تا زمان قطعیت تمکین نفقه زوجه می‌بایست پرداخت گردد