مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون تخلفات کارکنان نیروهای مسلح

با سلام
مطابق قانون تشکیل هیئت های رسیدگی به تخلفات کارکنان نیروهای مسلح:
1. با استناد بند ب ماده 3 آیا رییس نیروی انسانی (کارگزینی) مجاز به پیشنهاد رهایی از خدمت می باشد.
2. به استناد تبصره آخر ماده 4 ترکیب هیآت در صورت غیاب هر یک از اعضای هیئت (رییس حفاظت اطلاعات) جانشین آنان در جلسه حضور می یابد درصورتی که جانشین هم حضور نداشته است.
3. با استناد به ماده 7 : شب قبل از تشکیل جلسه آن هم به صورت تلفنی ابلاغ وجاهت قانونی دارد البته با ذکر این موضوع که فردا ساعت 9صبح بیا کمیسیون.
4. با استناد به ماده 8 : درجلسه هیچ صحبتی ازموضوع تخلفات انتسابی نشده و دفاعیات اینجانب شنیده نشده و جلسه به دستور رییس هئیت موکول به کسب تکلیف از سلسله مراتب گردید.
این درحالی است که رای کمیسیون بدون ابلاغ و امضای اینجانب یک سال پیش صادر شده و اکنون جهت اجرا به ستاد کل ارسال شده درحال حاضر امکان شکایت به دیوان عدالت اداری میسر می باشد یا نه.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. در صورت وجود مواردی که فرمودید باید به هیات مراجعه کرده و بخواهید رای را به شما ابلاغ کنند و از آن تاریخ در مهلت مقرر اعتراض کنید.