مشاوره حقوقی رایگان - آیین نامه جدید سطوح سلامتی و طبقات پزشکی نیروهای مسلح

سلام و عرض ادب. چطور میتونیم ب آیین نامه جدید سطوح سلامتی و طبقات پزشکی اعتراض کنیم!؟ متاسفانه طبق قوانین جدید 99 درصد از مشکلات پزشکی نادیده فرض میشه و تقریبا باید از وسط نصف بشی تا مثلا طبقه 3 بدن.. دیگه طبقات قدیمی تمدید نمیکنن و تمام طبقات پزشکی رو کاهش دادن.. انگار ن انگار ک پرسنل مشکل پزشکی دارن.. پرسنل رو با مشکلات عدیده پزشکی برگردوندن ب یگان های عملیاتی و درصورتی ک کم کاری کنن بی بهره محسوب میکنن... چ کنیم با این ظلم.. کجا باید شکایت کنیم.. همین امروز همکارم با اینکه 3 مهره از کمرش پیچ و پلاکه فرستادن یگان عملیاتی.. ای خدا..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما دقیقاً باید مشخص گردد که شما نسبت به نظریه کمیسیون پزشکی معترض هستید یا نسبت به بحث معلولیت حین خدمت درهر صورت قابل بررسی خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به نظریه کمیسیون پزشکی معترض هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به نظ کمیسیون اعتراض نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با ضمیمه نمودن مدارک پززشکی خود و عدم سلامت کامل به کمیسیون مورد نظر اعتراض نمایید.