مشاوره حقوقی رایگان - مشکل شراکت

با سلام م هستم
میخواستم از شما مشاوره بگیرم در مورد شراکتی که حدود سه ماه پیش شروع کردم
که الان کمی به مشکل خوردم
من خیاط هستم و چندین ساله که کارم خیاطی هست انواع لباس زنانه و کت و شلوار
یه روز همین دوستم گفت که باهم یک مغازه خیاطی بزنیم سرمایه از من و کار از تو بعد از چند وقتی قبول کردم و از من پرسید که چه مقدار سرمایه لازم است اوایل به من میگفت که من میتوانم تا سی هزار سرمایه گذاری کنم بعد از چند مدتی یک اتفاقاتی براش پیش آمد که نتونست اون پولو جور کنه و گفت تا ده هزار دلار میتوانم من هم گفتم مشکلی نیست چیزهای که واجب هست رو میخریم بقیه وسایل به مرور زمان
همچی اوکی شد این دوستم آمد شهر ما و قرار شد که مغاز ای که پیدا کردم بریم قرارداد کنیم
سر حساب و کتاب که رسیدیم گفت من شش هزار دلار بیشتر ندارم
خلاصه یه جوری مغازرو باز کردیم
این دوستم هیچی از خیاطی سر در نمیاره
ولی چون قبلا با هم صحبت کرده بودیم و ایشون یه حرفای قلمبه میزد فکر کردم زرنگه و حداقل کار بیرون مغازه رو به خوبی میتونه انجام بده
ولی یک ماه بعد متوجه شدم که اصلا آدم کاری نیست خیلی خیلی بیخیاله و تمام کارهارو من باید بگم تا انجام بده
همیشه سرش تو گوشیه
مسئولیت مغازه گردنه منه
ایشون فقط به خاطر اینکه فعلا کاری بلد نیست یه جای دیگه پارت تایم کار میکنه
و دو ماه دیگه هم میخواد بره به شهر خودشون برای ادامه تحصیل تا چهار یا پنج ماه هم نمیتونه بیاد.

ومشکل دومی که دارم اینه
ایشون همه خریدهای که کردن شده حدود نه هزار دولار
حتی پول بنزین وعوض کردن روغن ماشینو به حساب شراکت نوشته
که حدود نهصد دولار شده هزینه بنزین ماشین
ایشون میگه من از این نه هزار دولار شش هزار دولارو سرمایه گذاشتم
بقیه پول باید نصشو من بدم
نمیدونم چیکار کنم اگر میشه لطفا راهنمایم کنید ممنون

پاسخ ها :

اميد  بخشنده

اميد بخشنده :

استان :

سلام؛دربحث شراكت؛اصل دراين است كه تمام هزينه هابه صورت تساهم بين شركاء تقسيم شود...