مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

سلام من خانه ای را از سازنده پیش خرید کردم، الان خانه را تحویل گرفتم اما ایشون دنبال پایان کار نمی رود تا سند بگیریم.شهرداری بارها برای اخطار برق را قطع کرده و می گوید هر واحد جداگانه نمی تواند اقدام کند و همه واحدها باید یکجا پایان کار را واریز کنند، الان دو ساله که ما می گیم هر کدوم سهم خودمون و می دیم اما سازنده که 3 واحد دارد، سهم خود را نمی دهد، چه کار باید کرد؟ ایشان ملزم به اینکار هست. اما ظاهرا بر اساس یه ماده ای ما نمی تونیم حکم جلب ایشون و بابت این قصور بگیریم. من واقعا به سندم احتیاج دارم چطور ایشان را ملزم به پرداخت پایان کار کنیم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام الزام ایشان از طریق دادگاه به اخذ پایان کار براساس قرارداد