مشاوره حقوقی رایگان - ايا امكان مرور زمان يا تبديل به جزای نقدی در پرونده هست

سلام. برادرم تير 93 به اتهام مشاركت در سرقت و تمرد در مقابل مامورين انتظامی در حين انجام وظيفه و تخريب عمدي اموال عمومی (خودروي نيروي انتظامي كه در حال تعقيب به ماشين مسروقه برخورد كرده بود ) و ايراد صدمه بدني عمدي به سرباز وظيفه ( حين فرار از دست ايشان كتفش كبود شده بود به اندازه يك سكه ) دستگير و در تاريخ ابان 93 راي دادگاه در دادنامه بدين شرح اعلام شد: (البته ما قبلا با سند ملكي برادرم را از زندان خارج كرديم كه 20 ميليون وثيقه ميخواست و رضايت نيروي انتظامي- سرباز وظيفه-صاحب ماشين را جلب كرديم) هفت ماه به استناد ماده 607 با احتساب ايام بازداشت قبلي و هشت ماه و 30 ضربه به استناد ماده 125 با رعايت ماده 134 و ماده 37 و 38 محكوم شد. حالا 1400/01/31 براي ما ابلاغيه امده كه ايشان را تحويل اجراي احكام ناحيه 2 دهيم طي يكماه و الا وثيقه ضبط ميشود. قبلا وكيلمون گفته بود 5 سال جرمي نداشته باشه پرونده منتفي است. متاسفانه برادرم قبلا اعتياد داشت و بعد درمان شد مجددا مبتلا شد الان يك ماه است تحت درمان است و نميتواند به زندان ورود كند. ايا شامل مرور زمان ميشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مرور زمان در جرائم تعزیری بستگی به نوع جرم و درجه مجازات آن دارد ، درصورتیکه اجرای احکام برای ضامن اخطاریه ارسال کرده است ،مشمول مرور زمان نشده است .
موفق باشید