مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد حق ارث و میراث

سلام وقتتون به خیر من پدرم، 6 ساله فوت کردند، ازشون یه غرفه در میدان ترابری (میدان میوه فروش ها) ازشون مونده، الآن برادرهایم میگویند، چندین سال پیش ما به بابا کمک کردیم تا بتواند مغازه را کامل خریداری کند، مثلاً یکی از برادرهایم مقداری طلا که قیمتش 500 هزار تومان شده فروخته، یکی دیگر از برادرهایم مقداری سکه به تعداد 20 الی 21 عدد سکه طلا فروخته، این فروختن طلا حدود 17 الی 18 سال پیش بوده، الآن موقع فروختن آن غرفه یا مغازه برادرهایم حق این رو دارند، اول مقداری بردارند، بعد تقسیم کنند یا نه؟ یا اینکه حق دارند، چقدر مقدار پول بردارند پول فروخته شده ی غرفه بعد تقسیم کنند

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر شما دختر مرحوم هستین کاری به کمکهای برادرها نداشته باشین و چیزی هم مگین و تکرار نکنین و سهم به شما طبق قانون میرسد