مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و نفقه

باسلام سه سال است با همسرم زندگی کردم حالا رفته به اتهام ترک انفاق از من شکایت کرده، سوالم اینجاست که هفتصد هزار تومن وام گرفتم و خرج زندگی کردم بعد امتیاز وام ازدواج مون رو به دو میلیون چهارصد فروختم و خرج امورات زندگی و همسرم کردم و به کاری زدم تا چرخ زندگی بچرخه. آیا با این توصیفات متهم هستم و باید نفقه بپردازم؟ آیا این هزینه هایی که در این سه سال کردم از قبیل خوراک، پوشاک و... حساب میشه؟ با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر زیر یک سقف زندگی می کنید قابل دفاع است و اصل بر این است که مخارج داده می شده است