مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن تمامی حساب های بانکی برای مهریه

با سلام
من تمامی حساب هام برای مهریه مسدود شدن و در هر حساب مبلغی هست که پول کارگر هر پروژه هست که مسدود شده آیا میتوان از تمامی حسابها مبلغی را آزاد کرد؟
تشکر از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا قبل از اینکه دادخواست اعسار و تقسیط نداده اید خیر. اگر حساب بابت حقوق شماست اعلام کنید که یک چهارم آن را توقیف و مابقی را آزاد کنند. اگر حساب تنخواه شرکت است با دلایل و مدارک از شرکت اعلام و درخواست رفع توقیف کنید