مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من ماشین سنگین دارم با خودم شاگرد میبردم روزی که داشتم گازوییل میزدم شاگردم داشت شیشه پاک میکرد که یک ماشین سنگین عقب عقب میاد به شاگردم میزنه پاش میشکنه الان ماشین دونفرمان تو پارکینگه ...الان میخواستم ببینم که رضایت شاگردم برای ماشین خودم هم لازم است

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر ، بعد از ارجاع پرونده به دادسرا ، دستور آزادی خودروی شما صادر خواهد شد .
موفق باشید

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
بله,، چون ایشان شاکی است.

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

با توجه به اینکه در چنین مواردی توسط کارشناس حوادث بررسی می‌شود که هر کدام از اصحاب پرونده چه میزان تقصیردارند و هرکدام یه میزان تقصیر خود ضامن پرداخت دیه هستند و احتمال محکوم شدن شما به پرداخت بخشی از دیه طبق نظر کارشناس وجود دارد بنابراین برای رفع توقیف ماشین به رضایت شاگرد نیاز می باشد