مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره مستاجر بدون قرارداد

سلام ما یک واحد آپارتمان در اسفند 99 خریدیم که قرار شد مالک قبلی یکسال به ازای مبلغی بصورت رهن در همون خونه باشه که این مطلب در مبایعه نامه که در بنگاه تنظیم شده ذکر شده وقرار شد بعد از سند زدن در دفترخانه اجاره نامه نوشته بشه ولی بعد از سند زدن و تسویه حساب به تعطیلات عید برخوردیم نتونستیم اجاره نامه بنویسیم الان هم مالک قبلی که مستاجر ماست با بهانه های مختلف اومدن به بنگاه را برای نوشتن اجاره نامه به تعویق می اندازد حالا سوال من اینه که اگه قراداد اجاره نامه نداشته باشیم این مسئله از نظر قانونی مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما قرارداد اجاره دارید، در واقع قرارداد اجاره در ضمن قرارداد خرید و فروش ذکر شده است. البته بهتر است که قرارداد اجاره مستقل با امضای دو شاهد تنظیم گردد