مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بنده در دوران عقد به سر میبرم و با همسرم از نظر اخلاقی به مشکل برخوردیم. باتوجه به اینکه برای رفتن به زندگی مشترک خانواده بنده اعلام عدم آمادگی کردن ولی هسرم (زوج) ابلاغیه ای تنظیم کردن با این محتوا: که بنده حاضر به رفتن به خانه ای که ایشون آماده کردن نشدم و بدون اینکه با من ارتباطی داشته باشن اصرار دارن که شماره کارت بدم برا پرداخت نفقه (تمیکن خواستن)، با این اوصاف چه کاری میتونم انجام بدم ؟ ضمنا اینکه مهریم رو هم به اجرا گذاشتم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر باکره هستید حق حبس دارید یعنی تا زمانیکه تمام مهریه تان را نگرفته اید ، مجاز هستید تمکین نکنید. زوج مکلف به پرداخت نفقه ، مهریه شما هستند.