مشاوره حقوقی رایگان - بحث در دوران نامزدی

سلام وقت بخیر با قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان
با یکی از پسرهای فامیلمون حدود چند ماهی تلفنی و پیامکی در ارتباط بودیم. الان دوسه ماهی میشه نامزد کردیم. خیلی بحث داریم همدیگه رو دوست داریم ولی اون همه مشکلش مادر و برادرم هستن. میگه مادرت دخالت میکنه. مادرم بهش گفت تو خونه و زمین نداری اونم گفت خوبه منم بگم دختر شما دختر نبوده. چون من قبلا طلاق گرفته بودم. یا مادرم بهش گفت از وقتی تو اومدی خوشی نداشتم. من چند ماهیه تو بخش خصوصی کارمند شدم اون میگه باید شغلت ول کنی باهم زندگی کنیم و عقد کنیم. منم میترسم با اینکار عقد کنم کارم ول کنم بعدش نمیدونم چه اتفاقی برام میفته.. چندتا مورد پیامکی دیده ازم یعنی چت میکردم. ولی نامزد کردیم کلا همه چیز کنار گذاشتم. میگه من اینارو تحمل کردم ازت و هی تکرار میکنه میگه من کینه ای هستم همه چی یادم می مونه. میگه وقتی عقد کردیم نمیزارم خونه مادرت بری تا مادرت ادب بشه. مادرم یکی منو داره. بابا ندارم یکی داداش دارم که معتاد بوده.. خیلی سردرگم شدم، نمیتونم تصمیم بگیرم .. همش داره یه چی میگه.. به همه مردها مشکوکه به همه نگاه بد داره. خودمم دیگه خسته شدم از رفتارهاش. ولی یکی دوبار بغض کرد بهم گفت منم خسته شدم و از طرفی دوستت دارم بهم میگه زودتر یه تصمیمی بگیر و تکلیفمون رو مشخص کن. خواهشا یه راهکاری ارائه بدید. باتشکرفراوان

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
به مشاور خانواده مراجعه کنید ولیکن با این تعاریف آینده خوبی در این رابطه نمیبینم در هر حال.از متخصص کمک بگیرید.