مشاوره حقوقی رایگان - مدتی از نامزدم بی خبرم

سلام. تقریبا سه سال پیش پدر بنده فوت کرده و یک روز قبل از فوت پدرم مرا با دسیسه به استانی دیگر کمپ انتقال داده اند و بعد از چندین ماه از ان جا ترخیص نمودن بعد از آمدنم رفتم دنبال ایشان که آمد پیشم و دیدم اضطراب داره مثل اینکه پدر بنده را جلوی ایشان از بین برده اند و مدتی نگذشت که یکی از دوستان خواهر این خانم آمد ایشان را به بهانه از انجا دور کرد و الان هرچه به خانواده اش رجوع و یا دوستان کسی جوابی نامیده و هنوز هم مدرکی که محرم هم شده باشیم ندارم و شکایت هم کرده ام جوابی نمی‌دهند بهم لطفاً راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذیصلاح می توانید پیگیر امور مفقودی نامزد خود باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق مراجع ذیصلاح می توانید پیگیر باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از مراجع انتظامی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مراجع انتظامی پیگیری نمایید