مشاوره حقوقی رایگان - راهی برای طلاق

سلام خسته نباشین من حدودا 4 یا5 سالی هست با همسرم ازدواج کردم و از زندگی باهاش خسته شدم و مورد اذیت قرار میگیرم و وقتی که به شوهرم میگم طلاقم بده میگه طلاقت نمیدم تا مدهات مثل دندونت سفیدشن حتی اگه خونه پدرتم بمونی طلاقت نمیدم. و خانواده من هم نمیزارن که طلاق بگیرم و من در بد شرایطی هستم خیلی دارم اذیت میشم لطفا راهنمایی کنید که بتونم راحت جداشم ازش

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سرکار خانم مورد شما را نمیشه با پیام پاسخ داد یا تلفنی یا حضوری نیاز به مشاوره دارید من به شخصه تلفنی هزینه نمیگیرم