مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و بردن مسافر به عنوان ویزا گرفتن قانونی

سلام وقت بخیر بنده و همسرم با یک آدم اشنا شدیم و این آقا قرار بود برای ما ویزا کاری انگلستان بگیرد ولی متاسفانه مارو به مالزی برد و یک دفع ناپدید شد این آقا 16هزار دلار از ما گرفت تو ایران و شاهد دارم که پول دادم و اینکه خروج از ایران با هم هست تو سیستم فرودگاه و صداشو دارم و اینکه بعد این مدت تحقیق و جستجو عکسایی پیدا کردم ازش که با پاسپورتای خام گرفته شده هم خونشو بلدم هم کارت ملیشو دارم هم شمارشو دارم هم کپی پاسپورتشو دارم چه جوری میشه کمک کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شکایت کیفری کنید