مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام
من بیماری سرطان دارم مریض حالم از کار افتاده هستم خانمم چند وقتی باهام مشکل داره و من را تمکین نمیکنه چند وقت رفت خونه مادرش و دوباره آمد و دوباره الان باهام بد رفتاری و فحاشی میکنه و اصلا بهم و مریضی ام اهمیت نمیده و من را از لحاظ روحی و جنسی تمکین نمیکنه رفته دادگاه خانواده و برایمان مشاوره گذاشتند و به ایشان گفتند اگر ایشان طلاق می‌خواهند تنها و اگر توافقی میخواهید دونفری برویم ایشان همش بنده را تهدید به اجرا گذاشتن مهریه اش می‌کند از شما خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید لازم به ذکر است که بنده از لحاظ خرجی منزل و ایاب و اثاثیه منزل هیچی کم نگذاشتم و اهل مواد مخدر نیز نیستم و حتی اخلاق و رفتار بدی ندارم‌

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام به هیچ عنوان حاظر به طلاق نشوید و از تهدید مهریه نیز هیچگونه هراس و ترس نداشته باشید هیچکاری نمیتواند بکند