مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با تعویض نرده های حیاط

درود
بنده ساکن ساختمان نوسازی (کمتر از دوسال عمر) هستم که مدیریت با انواع خرج تراشی ها هرماه طلب هزینه ای اضافه تر از شارژ میکند و تمامی واحد های دیگر هم پرداخت میکنند، بنده هم تابحال پرداخت کرده ام اما از این وضعیت خسته شده و واقعا لزومی بر انجام این هزینه ها در ساختمان نوساز نمیبینم.
حال در آخرین تصمیم قرار شده است تمامی نرده های آهنی و سالم و نو حیاط و پارکینگ با نرده استیل تعویض شود و تمامی واحد ها موافقت کرده اند.
اگر بنده مخالفت کنم و دیگر هزینه های غیر ضرور را پرداخت نکنم، قانون چه پیش بینی برای این وضعیت دارد؟
سپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

نرده ها نباید استیل باشد.به آتش نشانی گزارش فرمایید.
اگر میتوانید دیگران را همراه کنید و مدیر را عوض کنید.
اگر نمیتوانید، پرداخت نکنید.تا موضوع به دادگاه بکشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هزینه غیرضروری رومیتونین پرداخت ننمایین