مشاوره حقوقی رایگان - قیم پدر شدن

سلام. ما سه تا برادر هستیم و پدرمون محجور هست الان برادر بزرگم میخاد قیم پدرم بشه اگه این اتفاق بیفته برادر من اختیار کل اموال رو داره و میتونه اموال رو بفروشه قبیل خونه و زمین؟؟؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام بله امکان فروش وجود دارد به خاطر همین شما میتوانید گوش به زنگ باشد تا اگر اقدام به فروش کرد فوری موضوع را به دادستان اطلاع دهید دادستان به موضوع رسیدگی خواهد کرد و اگر بدون ضرورت اقدام به فروش کرده باشد دادستان مانع خواهد سد و همچنین ممکن است نسبت به قیم نصب امین کند. جهت پاسخگویی سریع تر به این آدرس مراجعه کنید
Forum.attorneyiran.ir