مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرای حکم چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید......اینجانب از بابت معامله ای چند فقره چک بدون تاریخ از یک نفر دارم... با توجه به بدقولی ایشان... می خواستم مراحل قانونی به اجرا گذاشتن این چکهارو بدونم.... بنده می توانم خودم برای چکها تاریخ گذاشته و مراحل قانونی را طی کنم یا به همین صورت هم می شود اقدام کرد؟ ... صمیمانه از زحمات شما در پاسخگویی به سوالات مردم سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله شما می تونید خودتون تاریخ بزنید و اقدام کنید و فقط حواستون به تاریخ باشه

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما فقط می توانید برای چک سفید امضایی که گرفتید دعوی حقوقی مطرح نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله میتوانید تاریخ بزنید