مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد جهت ازدواج

سلام خسته نباشید
پدر و مادرم 16 ساله از هم طلاق گرفته اند و چون مادرم طلاق غیابی گرفته من حکم رشد گرفتم ولی متاسفانه گم کردم و فقط کپی از اون حکم رو دارم. حالا می خوام ازدواج کنم و 29 سالمه میخوام بدونم حکم رشد توی محضر باید حتما باشه یا به خاطر سنم نیازی بهش ندارم؟ و اینکه اگر لازم باشه با همون کپی کافیه ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شما پس از 18 سالگی رشید فرض می شوید ولی برای ازدواج نیاز به اجازه ولی(پدر) دارید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید اجازه پدر را بگیرید واگر پدر مفقود الاثر است با حکم دادگاه