مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدنی مشاور املاک

با سلام. بنده ملکی را به مبلغ 40 میلیون تومان رهن کرده ام که طبق توافق با مالک در حضور شاهدم قرار بود با پکیج تحویل داده شود اما مشاور املاک بندی را در انتها اضافه نمودند که من بدون توجه امضاء کردم: هزینه خرید و نصب و راه اندازی پکیج بعهده مستاجر است. پس از تحویل ملک متوجه شدم که صاحبخانه پکیج نصب نکرده و تازه متوجه بند مربوطه شدم. بنگاهی در حضور 2 شاهد معترف شده که خطا از جانب وی بوده و بجای موجر مستاجر نوشته. صدای او را نیز ضبط کردم. قول داده اصلاح کند اما چند روزست که مشکل حل نشده. آیا مشاور املاک درمورد خطای خود در قرارداد مسئولیتی ندارد؟ اگر مالک زیر بار اصلاح قراداد نرود چکار باید بکنم؟ اگر پکیج راه اندازی نشود چه؟ آیا همینکه امضاء کردم تمام مسئولیت به گردن خودم است؟ لطفا راهنمایی فرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
باتوجه به اینکه درحضور شاهدین مقرر گردیده که پکیج برعهده موجر میباشد و مشاور املاک نیز اعتراف نموده که خطایی رخ داده حق با شماست
و با استماع شهادت شهود میتوان موجر را مسئول کرد حتی اگر مشاور املاک نیز اقرار نماید بهتر است
سپاس

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.ابتدا از 2نفرشاهد درخصوص اقرار املاکی استشهاد تهیه کنید.سپس اظهارنامه ب مالک...نهایتاالزام ب ایفای تعهدات شفاهی مالک رو بخواین