مشاوره حقوقی رایگان - برگشت شیربها که هفت قلم جنس است و به امین سپرده شده

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید از جانب یکی از بستگان سوالی داشتم!
بعد از نزدیک دو سال که تو دوره عقد بودن و عدم تفاهم و با توجه به اینکه به مشاوره مراجعه کردن و نظر مشاور این بود که با هم ناسازگارن و توصیه به ازدواج نمیشه ...
باز پسر دلش به دختر سوخت و عقب نکشید!
دختر و خانواده برگه ای که اقلام خریداری شده توسط آقا به عنوان شیربها رو توش نوشته بودن و به امضای طرفین رسیده بود رو با نقشه قبلی ازش گرفتن و درست یک روز بعد از جشن عروسی علاوه بر اینکه قصد جون زوج رو کرده و لوله هواکش بخاری رو بعد از خارج کردن از دودکش و چپوندن کلی پارچه توش واسه نیت شومش! خونه رو ترک کرده و با درخواستی که وکیلش ارائه داد تمام جهیزیه رو به امین سپردن !
حالا سوالم اینه که پسر که فاکتور اجناس رو داره میتونه اونا رو برگردونه؟
ضمناً عکس از برگه شیربها هم موجود
پسر چقدر شانس برگردوندن اجناس که خودش خریده رو داره؟!

پیشاپیش ممنون از وقتی که برای پاسخ میذارید

پاسخ ها :

استرداد شیربها وسایل خریداری شده توسط زوج شیربها