مشاوره حقوقی رایگان - کمیته انضباطی بدون حضور بنده ابلاغی به من نشده جهت دفاع و درخواست طبقه بندی مشاغل بعد از 16 سال

بدون حضور بنده کمیته انضباطی تشکیل داده به صورت کاملا فرمایشی و بنده را محکوم و حق و حقوق و آبروریزی برای من ایجاد کردند و در ضمن با توجه به داشتن طرح طبقه بندی مشاغل در حال حاضر 16 سال است تمام آیتم های حقوقی بنده فریز شده و هیچگونه اعمالی و افزایشی گروه و رتبه در حکم و دستمزد نداشته ام از 84 تا الان و عیدی سال 99 را به دلیل کرونا 9 ماه پرداخت کردند و به دلیل شکایت بنده اعمال قدرت نموده ساعت کاری بنده را 8 ماه از شیفت خارج کرده بعد از 23 سال سابقه و صبح کار نمودند و حق شیفت 600 هزارتوانی بنده را بریدند .

پاسخ ها :

حقوق کارگر مطالبه حقوق و مزایا