مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه و پیش قسط

با سلام خسته نباشید
خانوم بنده مهریشو از اداره ثبت اجرا گذاشت حسابامو بستن و چیزی نداشتم حتی حقوقمو توقیف کرد یک سومشو ماهانه دریافت میکرد
در این وسطام بنده برا حسن نیت خود 35 میلیون پول زدم به حساب توقیف شدم که توقیف بشه بهشم اطلاع دادم که زدم به فلان کارتم برو از اداره ثبت دریافت کن
حالا خانوم بنده رفته از ثبت انصراف داده و رفته دادگاه از اونجا اقدام کرده برا مهریه ولی بنده دیگه هیچی ندارم فقط حقوق ماهانمه !!
میخاستم بدونم با توجه به این که 35 میلیون پول بهش خودم زدم بهم تو دادگاه پیش قسط می برن ؟؟؟
دوساله مدت زندگیمون
120 سکه هستش مهریش
چه کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدید وکلای عزیز

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به نظر دادگاه دارد. باید در دادگاه دفاع کنید و این موضوع را بیان کنید