مشاوره حقوقی رایگان - وجود مشکل فنی و الکتریکی در وسیله نقلیه

سلام
بنده اقدام بخرید یک دستگاه موتورسیکلت کردم که فروشنده در قولنانه نوشت وسیله فاقد نقص فنی و یا مشکل در سیستم برق رسانی هست. حالا فهمیدم موتورسیکلت مشکل برقی و فنی داره و شکایت کردم. نوبت دادگاه نیمه تیر ماه هست، میخواستم بدونم من موتورسیکلت رو باید به همین حال رها کنم یا اینکه می توانم با فاکتور نمایندگی اقدام به تعمیر نمایم و از وسیله استفاده کنم تا نوبت دادگاه و در موقع دادگاه طلب خسارت طبق فاکتور نمایندگی بکنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مبنی بر ملاحظه و برآورد خسارت موتور معیوب بدهید و سپس تعمیر کنید