مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به عنوان تحصیل مال از رایانه

باسلام دو سال پیش من و خانومم رفتیم بانک وام ازدواج گرفتیم و من‌ ضامنش شدم همون جا برای اینکه قسطاشو پرداخت کنیم رمز اینترنت بانک‌ گرفتیم و همسرم کاغذ رمز رو به من دادش شناسه اینترنت بانکش و رمزشو رو شناسه خودم قرار دادم تا قسطاش رو اینترنتی پرداخت کنیم یکسالی هم خودم پول واریز میوردم حسابش و میرفتم تو اینترنت بانکش اقساطشو میدادم که بانک نره الان یکساله به مشکل خوردیم و پرونده های زیادی از هم شکایت کردیم ولی هنوز زنمه طلاقش ندادم تو این دو سه ماهه برای اینکه ببینم قسطاشو داده یا نه؟ چون ضامنش شدم و برای ضمانت هم چک دادم هم گواهی کسر از حقوق، وارد اینترنت بانکش شدم ببینم قسطاشو داده یا نه ؟ از اونجا‌هم که به محض وارد شدن اسمس میره برای صاحب حساب رفته دادسرا شکایت کرده که یکی وارد اینترنت بانک من‌ میشه در حالی که میدونسته من فقط شناسه و رمزشو دارم با‌ این حال نرفته رمزشو از بانک تغییر بده گذاشته جمع بشه سه چهار تا که وارد شدم اسمساشو جمع کرده و رفته شکایت کرده پلیس فتا هم پیگیری کرده به اینترنت و خط من‌ رسیده منم رفتم پلیس فتا اقرار کردم که کل قضیه چی بوده من حتی یه ریال هم از حسابش برنداشتم آیا قاضی منو محکوم‌ میکنه؟ الان قاضی ابلاغ زده که برم دادگاه مارو با هم مواجهه حضوری کنه
من چجور میتونم از خودم دفاع کنم؟
من میتونم سوء‌نیت ایشون رو ثابت کنم
اگه‌ قاضی به برائت رای بده میتونم به جرم افترا از ایشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

شما اگرواقعیت رابگید بهترین دفاع هست اگرپولی برداشت نشده وبرای قاضی ثابت بشه سونیت نداشتی مشگل پیش نمیاد،،،،درصورت تبریه موضوع افترا محسوب نمیشه