مشاوره حقوقی رایگان - ضبط سند

سلام ١٢سال پيش برای فردی سند گذاشتيم طرف آزاد شد
سال ٩١ اخطاريه اومد و ما پيگيری نكرديم الان كه برای پيگيری و آزادی سند رفتيم كه يا زندانی رو معرفی كنيم يا سند رو آزاد كنيم گفتن سندتون اندازه ٥٠ميليون تومان ضبط شده و بايك هشتم از اين مبلغ رو واريز كنيد تا سندتون آزاد بشه
آيا راهی نداره اين ميلغ رو پرداخت نكنيم!!؟ مثلا امكان اينكه زندانی رو معرفی كنيم و سند رو آزاد كنيم وجود داره؟؟؟ يا اينكه مبلغ رو كمتر كنيم!؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

با توجه به قانون جدید با معرفی زندانی کم میشه و اینکه گفته اند یک هشتم مبلغ را واریز کنید ناشی از همین مورد می باشد البته در قانون مواردی هست که صاحب سند در آن مواقع میتواند به دستور ضبط اعتراض کند ولی این موارد تخصصی و نیاز به داشتن وکیل دارد